Det här är vad vi vill bygga

Pump track med bowl

Med en unik design och asfalts kvalité kommer vår pump track vara rolig för allt med hjul och för alla åldrar. Från yngre på sina kick bikes och balanscyklar till proffs på mountainbikes och skateboards! Pumpa dig runt och känn suget i kurvorna – du kommer bli fast! Pump Tracken kommer vara ca 1900 m2.

Status: Klar!

Balans och träningsområde

Här finns hinder av trä och sten för att kunna utmana alla cyklister. Från att kunna cykla på en 20 cm bred stock som ligger 10 cm ovanför marken till utmanande sten banor som utmanar den bästa cyklisten i kontroll och balans. Detta område kommer vara ca 500 m2

Status: Klar!

Dirtområde

Ett hoppområde med hopp i varierande storlek. Hoppen ligger i olika linjer beroende på svårighetsgrad. Området är ca 110 x 35 meter (bilden är lånad och illustrerar vår plan).

Status: Arbete pågår för att få klart finansiering

Dual Pump track

Här kan man cykla mot varandra, väldigt roligt att utmana varandra och också väldigt roligt för dem som tittar på. På denna är raksträckorna i grus medans kurvorna är i asfalt så att den håller länge. Superkul och enkel att ordna tävlingar i. Denna är ca 875m2.

Status: Klar!

We wheely love our sponsors

Share This