Järvsö Skills Park
– Sponsring företag

För att Järvsö Skills Park ska bli av behöver vi hjälp av våra lokala företag på orten. Vi ser att parken blir ett jättebra tillskott till vår bygd, och att många fler kommer vilja besöka Järvsö. Det öppnar upp för fantastiska affärsmöjligheter för er företagare.

BRONS 10.000:-

SILVER 25.000:-

GULD 50.000:-

PLATINUM 100.000:-

Sponsorpaket för Företag

Vi har tagit fram 4 olika sponsorpaket som ni kan välja bland – men inget bidrag är för litet eller för stort! Ser du inget paket som passar just ert företag så hör av er till oss så löser vi det tillsammans. 

Detta är ingen tävling utan det handlar om att tillsammans göra det möjligt för Järvsö att växa hållbart och vi hoppas att alla ger utifrån vad ni kan.

Nivå 1 – Brons

10 000:- 

Ert företag blir omnämnt på bronsnivå på vår hemsida, Facebooksida samt på sponsor skylten som kommer sättas upp på minst 2 ställen i Järvsö Skills Park. Vid projektets avslut kommer vi ha en fest för att fira och som Bronssponsor får man 1 biljett till den festen och ni får då en tavla som tack.

Nivå 2 – Silver

25 000:- 

Ert företag blir omnämnt på silvernivå på vår hemsida, Facebooksida samt på sponsor skylten som kommer sättas upp på minst 2 ställen i Järvsö Skills Park.
Vid projektets avslut kommer vi ha en fest för att fira och som Silversponsor får man 2 biljetter till den festen och ni får då en tavla som tack.

Nivå 3 – Guld

50 000:-

Ert företag blir omnämnt på guldnivå på vår hemsida, Facebooksida samt på sponsor skylten som kommer sättas upp på minst 2 ställen i Järvsö Skills Park.
Vid projektets avslut kommer vi ha en fest för att fira och som Guldsponsor får man 4 biljetter till den festen och ni får då en tavla som tack.

Nivå 4 – Platinum

100.000:-

Ert företag blir omnämnt på Platinumnivå på vår hemsida, Facebooksida samt på sponsor skylten som kommer sättas upp på minst 2 ställen i Järvsö Skills Park.
Vid projektets avslut kommer vi ha en fest för att fira och som platinumsponsor får man 6 biljetter till den festen och ni får då en tavla som tack.

Är ni intresserade att hjälpa oss?

Efter överenskommelse kommer JBCK att skicka en faktura på valt sponsorpaket.
För mer information eller bokning av ett sponsorpaket vänligen kontakta oss.

info@jbck.se

We wheely love our sponsors

Share This